Nadine Schartz/InnerHeart

Hallo! Mijn naam is Nadine Schartz (1969) en samen met mijn lief, Arjan, mogen wij twee heerlijke boefjes begeleiden in dit leven. Gijs is onze gevoelige kleuter (5), die zo kan stralen dat je hart vanzelf mee gaat stralen. En Nikki het pittige meisje (3) dat heel goed weet wat ze wil (en niet wil!) en dansend en zingend door het leven fladdert.

Ik heb dus zelf de intense gevoelens én uitdagingen als moeder leren kennen. Met als gevolg de ontdekkingsreis naar een antwoord op de vraag: hoe kun je kinderen bewust en positief, vanuit je hart begeleiden?

Ik merk dat de sleutel hiervoor de sleutel naar mijn eigen hart is! Steeds meer durf ik de stem van mijn hart te volgen. En dit heeft ondermeer geleid tot mijn bedrijf,  InnerHeart.

‘To find the inner-heart is to find the true self.

Then and only then, can self be true.’

(S. Benhayon)

 

InnerHeart biedt inspiratie & coaching voor Bewust en Ontspannen Ouderschap.

Zodat je als ouder de inspiratie vindt om je eigen intuïtie en hart te voelen. En de kracht om deze te gebruiken. En zodat je vanuit liefde je kind(eren) de ruimte en de tijd kunt geven om écht zichzelf te mogen zijn. Ik help dus eigenijk kinderen door hun ouders te begeleiden.

Want kinderen leren niet alleen van ons; wij mogen ook van hen leren!

Mede daarom ben ik nu, vol overgave, verwondering en enthousiasme begonnen aan de opleiding tot Kindertolk. Gebaseerd op de Methode ‘Het Fluisterkind®’ van Janita Venema. Een kindertolk vertaalt het gedrag, spel, de ontwikkeling of klachten van een kind naar het leven van de ouders toe. Wat vraagt er op dit moment in het leven van de ouder(s) om inzicht, ontwikkeling of erkenning?

Ik coach moeders, ouders, individueel maar ook samen. Op hun eigen ontwikkeling, hun ouderschap en/of hun relatie onderling.

Maar ook geef ik workshops, zakelijk of in je huiskamer, en inspiratiesessies. Bijvoorbeeld ‘Hoe je kinderen beter kunt begrijpen en begeleiden via hun tekeningen’.

Wil je meer weten, over mij en wat ik doe? Kijk eens op www.innerheart.nl waar je je ook kunt inschrijven voor mijn gratis inspiratiemail. Met tips en inspiratie voor een liefdevoller en bewuster leven. Voor jezelf én voor je kinderen!

Je kunt me ook op Twitter vinden: http://twitter.com/#!/NadineSchartz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: